Ja, ik wil deze unieke sieraden set!
Rode koraal ketting

Een uniek sieraad, waarvan geen tweede exemplaar bestaat.

Jij bent een bijzondere vrouw, waarvan geen tweede ‘exemplaar’ bestaat. Je hebt je eigen stijl, je eigen smaak en je eigen uitstraling. Je ontleent je zelfvertrouwen o.a. aan hoe je er uit ziet: stijlvol, modern, gewoon perfect.

Dan moet je toch niet aan denken om een andere vrouw met hetzelfde sieraad tegen te komen? Je voelt de mensen denken…

 

FlorenceJewelshop ontwerpt en maakt sieraden van (half)edelstenen en zilver, en van elk ontwerp wordt maar één sieraad gemaakt. Mijn materialen koop ik op een van mijn vele reizen, zorgvuldig uitgezocht, van hoge kwaliteit en uniek in vorm en soort. Elke kraal heeft zijn eigen verhaal. En die verhalen tezamen maken dit unieke en mooie sieraad. Een sieraad voor een unieke vrouw, zoals jij!

Je droom wordt werkelijkheid met deze sieraden set!

 

Heel dom van mij, maar toen ik in Sardinië was verwachtte ik geen koraal te zien. Ik dacht echt dat alle koraal riffen in de Middellandse Zee ter ziele waren. Uit ecologische overwegingen was ik bovendien niet zo happig om koraal te kopen. Maar de strengen waren zó mooi. Een gids vertelde dat deze koraal verantwoord geoogst wordt. De jaarlijkse oogst is klein om de groei van het koraal niet te belemmeren. Van de inkomsten van de verkoop van dit koraal, worden koraal riffen beschermd. Je begrijpt het al: ik was om. En bereid om de hogere prijs te betalen voor deze hoge kwaliteit koraal (niet bijgekleurd, helemaal natuurlijke kleur).

De ketting valt lekker op, en hij weegt ongeveer 40 gram: je ziet hem dus, maar je voelt hem niet. Je draagt deze ketting op een zomerse jurk of topje. Met dit sieraad steel je de show op een feestelijke gelegenheid, of bij je vriendinnen. Je gezicht krijgt een stralende glans met deze ‘beauty’. De bijpassende oorbellen zijn niet gemaakt van de koraal takjes, die steeds in je haren zouden blijven hangen. Maar van facet geslepen koraal en sterling zilver.

Een geweldige combinatie, waar je veel complimenten voor zult krijgen.

Ja, ik wil deze unieke sieraden set!

  • Dit is een unieke ketting, die niemand anders heeft
  • Waar je heel erg veel complimenten over zult krijgen
  • Waar je er fantastisch mee uit ziet
  • Waarmee elke ‘oude’ jurk er als ‘nieuw’ uitziet
  • Waarmee je geniet van de jaloerse blikken van je vriendinnen
  • Die wanhopig en tevergeefs proberen eenzelfde ketting te bemachtigen
  • Waarmee je zelfvertrouwen krijgt in elke moeilijke situatie
  • Die het bewijs is van je goede smaak en je uitstekende keuze.
  • Waar je van FlorenceJewelshop de bijpassende oorbellen bij krijgt
  • Kortom: een sieraden set die je móet hebben en die van jou is als je snel bent.

Kortom: een sieraden set die je móet hebben en die van jou is als je snel bent.

Ja, ik wil deze unieke sieraden set!
Rode koraal ketting

Graag stel ik aan je voor: FlorenceJewelshop

FlorenceJewelshop is een Nederlands bedrijf, dat handgemaakte sieraden van (half) edelstenen en hoogwaardig zilver ontwerpt en maakt ( sinds 2007). Elk ontwerp wordt slechts éénmaal uitgevoerd, want geen enkele unieke vrouw wil iemand tegenkomen met hetzelfde sieraad.

Ik maak de ontwerpen en de sieraden zelf. Mijn passie is om vrouwen (nog) mooier te maken en meer zelfvertrouwen te geven met de juiste sieraden. Sieraden laten je identiteit zien en kunnen de aandacht naar je gezicht trekken. Je hecht je aan sieraden door de herinnering aan degene die je het sieraad heeft gegeven of aan een gelegenheid waar je het sieraad hebt gedragen. Die emoties en herinneringen zijn uniek. Het is dan ook mijn passie om unieke sieraden te maken, die helemaal passen bij de draagster.

De materialen worden door mij (Florence) gekocht op een van mijn reizen. Ik koop kleine hoeveelheden (edelsteen) kralen in bij lokale producenten. Dit is de garantie dat je een uniek sieraad koopt, want ik koop slechts zoveel kralen dat ik één ketting en oorbellen of armband kan maken.

Je kunt een sieraad uit mijn collectie kopen (www.florencejewelshop.com) of een sieraad geheel naar jouw wens door mij laten maken.

Ja, ik wil deze unieke sieraden set!